Ставање на името на лицето во Сал Гросо: Што се случува? Видете симпатии!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Што се случува кога ќе ставите име на личност во камена сол

Многу често прашање за оние кои ги ценат симпатиите, е што се случува ако го ставите името на личноста во камената сол. Кога тоа е направено, густата сол е одговорна за целосно прочистување и чистење на нејзината енергија. Тоа е затоа што, таа е една од најдобрите состојки кои постојат за да се направи ефикасно духовно празнење.

Со оваа симпатија се отстрануваат негативните енергии; се елиминираат љубомората, злото око и зависта; Умот и духот се целосно чисти. Затоа, симпатиите мора секогаш да се преправаат, за да бидете заштитени од лошите енергии кои произлегуваат од различните средини кои секојдневно ги посетувате.

Повеќето пати овие места ги посетуваат повеќе луѓе, па дури и не сите тие имаат добра атмосфера. Затоа, неопходно е да се спречи. Видете подолу ритуали и симпатии со камена сол за различни видови намери и потреби.

Ритуали со камена сол и нивните цели

Многу е важно да се разберат аспектите на магијата, така што дека можете да го направите правилно и свесно. Така, сега кога знаете што се случува кога ќе ставите име на личност на крупната сол, време е да откриете какви ритуали постојат со оваа состојка и кои се целите.

Подолу ќе објасниме какозаработи повеќе

- Сочувство со Сал Гросо за да заработи повеќе

- Сал Гросо ќе добива долгови

-Сал Гросо и оцет за да стане побогат

- Сочувство со Сал Гросо за професионален раст

Сал Гросо да ја множи заработката

Да ја направите оваа магија и да ја множите вашата заработка е многу едноставна. Прво, одредете една недела за да го направите сочувството. И секој ден од таа недела мора да ги правите следните чекори:

- подели паричка на лице кое има потреба;

- Закопајте камен крупна сол, 1 зрно пченка и 1 од ориз во вазна од растението со пари во грозд;

- По 8 дена, кажи му молитва на Свети Едвигес и побарај да се размножи заработката;

- Потоа запали жолта свеќа и ставете го на чинија.

Откако свеќата целосно ќе се стопи, фрлете ги остатоците во канта и исплакнете ја чинијата за да ја користите нормално.

Груба сол за да добиете повеќе

За да ја направите магијата за да заработите подобра плата или да имате дополнителни пари, ќе ви требаат следниве состојки:

- Груба сол;

- 1 магнет;

- 1 чинија;

- 1 хартија и пенкало;

- 7 ловорови листови.

Прво ставете го магнетот на чинијата. Потоа напишете на хартија дека сакате да заработите повеќе пари и потоа преклопете го и ставете го под магнетот. Потоа ставете ја густата сол на чинијата додека не ја покрие. Потоа поставете ги листовитеод ловоровиот лист од страните на чинијата додека не формира круг. Потоа ставете ја чинијата во близина на главната врата од вашиот дом.

Сепак, чинијата мора да се стави на маса или полица, бидејќи магијата не може да се направи на подот. Чувајте ја магијата и изговарајте молитви 9 дена, фрлајќи ги остатоците во ѓубрето по тој период.

Груба сол за примање долгови

За извршување на оваа магија која има за цел да добие плаќање од луѓе кои должат пари, ќе ви требаат:

- 7 лажици крупна сол;

- 1 хартија со името на лицето што ви должи;

- 7 свеќи .

Изберете 7 раскрсници во форма на „Т“ и на секоја ставете по една лажица камена сол. На 7-ма раскрсница ставете го името на личноста која ви должи. Важно е сочувството и молитвите да ги правите со голема вера, за да можат енергиите да допрат до должникот и да го натераат правилно да го плати долгот.

Груба сол и оцет за да биде побогато

За да направите шарм со цел да го направите побогат, ќе ви требаат следниве состојки:

- 7 мали парчиња густа сол;

- оцет;

- алкохол;

- хартија и молив;

- тава за пржење.

Прво, напишете „мизерија“ на хартијата и ставете ја во тава. Потоа фрлете ги алкохолот, оцетот и густата сол околу зборот напишан на хартија. Внимателно светлоогнот за да изгори смесата. Во тој момент, држете го грбот кон тавата додека сè не изгори.

Додека ви е свртен грб, помислете на тоа дека огнот ги елиминира тешкотиите и пречките кои ве спречуваат да станете богати. Океј, симпатијата успешно изведена.

Шарм со крупна сол за професионален раст

За да растете во вашата професија преку овој шарм, ќе ви требаат:

- 1 литар врела вода;

- 3 ливчиња нане;

- крупна сол;

- 1 лист руе.

Измешајте сè во врела вода и процедете. Кога водата е топла, истурете ја течноста преку телото, само од вратот надолу. Во тој момент ментализирајте ги позитивните енергии и вашиот професионален раст. Остатоците од сочувство завиткајте ги во лист весник и фрлете ги во ѓубре.

Други магии со камена сол

Проверете уште неколку магии со камена сол свртени кон други аспекти од вашиот живот, како што се болести, зависности, непријателства итн. Подолу, ќе дознаете малку повеќе за:

- Сочувство со Сал Гросо за да се отстранат болестите

- Сочувство да ја повикате среќата во вашиот дом

- Сочувство за да се чувате ривали и непријатели

- Сал Гросо да престане да пуши

Со ова ќе имате целосен водич со симпатии за да ја постигнете секоја цел што ја сакате во животот.

Сочувство со камена сол доодбрани болести

За да постигнеш добро здравје, направете ја следната магија. Измешајте вода и камена сол во чаша.

Ставете сина свеќа на чинија до неа и запалете ја.

Кога ќе ја запалите свеќата, понудете му ја на вашиот ангел или заштитниот водич. Кога целосно ќе се стопи, истуширајте се и со водата од чашата прелијте го телото, од вратот надолу. Потоа измијте ги чинијата и чашата и употребете ги како нормално.

Чаре за да донесете среќа во вашиот дом

За вашата куќа секогаш да има среќа, ќе ви треба минијатурен бел слон и чаша која содржи мешавина од камена сол (2 лажици) и вода. Ставете ја минијатурата на белиот слон на некое парче мебел во вашата куќа и држете ја со грбот свртен кон главниот влез.

За да ја отстраните негативната енергија акумулирана во слонот, неопходно е да го миете секој месец со мешавина од крупна сол и вода и оставете го природно да се исуши.

Правопис за да ги одбраните ривалите и непријателите

За оваа магија, напишете го името на вашиот ривал или непријател на парче хартија со црно пенкало. Потоа исечете лимон во форма на крст и внатре ставете ја свитканата хартија.

На крај посипете го лимонот со крупна сол и ставете го зад главната врата од вашата куќа, оставајќи го една недела. сајт. По тој рок, само спакувај ја симпатијата во пластична кеса и фрли ја во ѓубре.

Груба сол за да престанете да пушите

За да се откажете од пушењето, направете ја следната магија. Во хартиена кеса ставете 7 догорчиња од цигари кои сте ги испушиле заедно со количина камена сол. Потоа, закопајте ја торбата во вазна со растението со мене-никој-не може, мислејќи дека ќе можете да престанете да пушите.

Кои се ризиците од извршување на магија со камена сол?

Симпатиите со камена сол не претставуваат ризик за луѓето што ги спроведуваат. Напротив, тие се гледаат како заштитни амајлии против негативните енергии предизвикани од завист, љубомора, зли очи итн.

Важно е секогаш да ја правите магијата правилно, со многу верба и ментализирање позитивно мисли. Во спротивно, единствениот ризик што го трчате е да извршите магија што нема да работи. Кога го правите тоа на погрешен начин, енергиите завршуваат да се губат во природата, што ја ослабува моќта на сочувството.

Затоа е од суштинско значење дека, кога ја изведувате вашата симпатија со камена сол, сте 100% посветени на момент, за се да се случи на вистински начин. И, се разбира, како што е наведено претходно, целта мора да биде добро утврдена. На крајот на краиштата, магија направена по случаен избор, без цел на ум, нема моќ.

изведете и кои се целите на ритуалот со крупна сол, покрај некои магии, следете!

Како се изведува и кои се целите на ритуалот со крупна сол

Тоа е вреди да се запамети дека магиите со крупна сол може да имаат различни цели. Можете, на пример, да направите магија за да ги одвратите негативните енергии, да се откажете од пушењето, да го одвратите непријателот, да го зближите пријателот или да ја умножите вашата готовинска заработка. Според целта, магијата ќе се изврши на одреден начин.

Затоа е многу важно да имате добро поставена цел пред да извршите каква било магија. Тоа е затоа што, тоа мора да се направи правилно за да не се изгубат енергиите или да се насочат кон друга цел сосема поинаква од она што сте го планирале. Откако ќе ја идентификувате вашата цел, време е да разберете како да ја спроведете соодветната симпатија.

Што се случува кога ќе запалите нечие име во крупна сол

Запалувањето на нечие име во крупна сол е магија која е многу корисна за секој кој сака да го одврати злонамерниот човек кој некако ве мачи . На тој начин, ако некој ве повредува или вознемирува, а вие не знаете како да продолжите, сочувството може да ви помогне да ја оттргнете таа личност.

И интересно е да се прецизира дека ова сочувство е корисно да се одврати завидливи роднини, непријатности, непријатни соседи,љубовници на сопругата или сопругот, авторитарни шефови или кој било друг што ви наштетува.

Причини за носење камена сол во џебовите

Носењето камена сол во џебовите е едноставна и моќна магија. Тоа е затоа што, ќе послужи како вистинска амајлија на заштита од завидливи, злонамерни и лоши луѓе. Затоа, препорачливо е да носите грст камена сол во џебовите секогаш кога можете.

Камената сол зад влезната врата

Керпестата сол зад вратата е стара и многу ефикасна . Таа има моќ да ги обнови сите енергии концентрирани во околината. Поради ова, тоа е позната магија против зависта и злото око.

Ако чувствувате дека вашиот дом е полн со лоша енергија, само ставете чаша крупна сол зад главната врата. И не заборавајте да го менувате секоја недела додека не почувствувате леснотија во околината.

Груба сол во чаша вода

Мешањето на крупна сол со вода во чаша е идеален шарм за да добиете обична ноќен сон. Поради оваа причина, пред спиење, ставете чаша вода со крупна сол до или под креветот, така што ќе ги филтрира лошите енергии и ќе ви овозможи да спиете добро.

Идеално е смесата да биде секогаш се менува, по можност на секои 7 дена, за да може да се елиминираат филтрираните енергии, дозволувајќи им на симпатијата секогаш да продолжи да правиТоа е направено.

Чарми со камена сол за завист, лоша енергија и лоша среќа

Сега кога ја разбравте моќта на шармите со камена сол и различните цели што можете да ги поставите, време е да запознајте ги деталите за секоја од нив. Почнувајќи со добро позната магија, за заштита од завист, лоша среќа и лоши енергии.

На крајот на краиштата, во денешниот свет, полн со конкуренција и интриги, неопходно е да се прибегне кон оваа магија за да може да се трајно заштитени.

Па, само невнимание со телото и умот е доволна за лошите енергии да допрат до вас.

Затоа, треба да се заштитите себеси, и ништо подобро од густата сол да направете ја оваа функција. Погледнете подолу неколку моќни магии кои користат камена сол за борба против зависта, лоша среќа и лоша енергија.

Сочувство за ставање крај на зависта

Оваа магија е многу едноставна и моќна и ја оддалечува секоја завист што ќе достигне вашето астрално тело.

Зависта е нешто многу заедничко за секое човечко суштество и може да се фокусира на работи како: вашите цели, достигнувања, луѓе кои се покрај вас, вашата работа итн.

А чувството на завист носи многу негативен набој и на духот и на телото.

Затоа е важно да се заштитите преку симпатиите. За ова, ќе ставите грст крупна сол во чаша вода и ќе поклопите. Потоа ставете ја чашата зад себеод влезната врата на вашата куќа и изговарајте молитва онолку долго колку што сметате дека е потребно.

Ќе забележите кога лошата енергија ќе исчезне додека повеќе не треба да ја изведувате магијата, во тој момент треба да фрлите Чашата подалеку.

Сочувство за ставање крај на брачната завист

Овој тип на завист е способен да ја раздели двојката, честопати почнувајќи со тоа што ги спречува да бидат среќни. За да ја спречите оваа завист, потребни ви се:

- Груба сол;

- 3 ливчиња розова роза;

- 3 ливчиња сончоглед;

- 1 бела креда;

- 1 лист јас-никој-може;

- 1 бела крпа.

Во соба во вашата куќа, нацртајте круг со креда на земја и внатре ставете ги ливчињата од розата, сончогледот и листот јас-никој-не. Кога ги ставате листот и ливчињата, изговорете ја следната реченица: „Завист, тргни ми се од патот, од животот на мојата сакана“.

Потоа, завиткај сè во бела крпа и фрли го во ѓубре, секогаш сеќавајќи се дека негативните енергии се елиминираат.

Сочувство за да го ослободите семејството од зависта

За да го ослободите вашето семејство од зависта на другите, можете да направите многу едноставна магија. Ќе ви требаат следниве состојки:

- рузмарин;

- трева од Левант;

- мајоран;

- 4 литри врела вода;

- Крупна сол.

Со сите состојки во рака измешајте ги растенијата во зовриената вода. И после тоаизладете, додадете мали количини камена сол. Конечно, истурете ја смесата на главната врата од вашиот дом и фрлете ги остатоците во корпа за отпадоци далеку од вашиот дом.

Дебела сол за да се отстранат негативните енергии

За да се отстранат негативните енергии , неколку работи се подобри од солена бања. А петок, сабота, недела и понеделник се најдобри денови за да ја направите оваа магија.

Ако се прави во петок или сабота, бањата служи за елиминирање на лошите енергии акумулирани во текот на неделата. Веќе во недела или понеделник, служи за подготовка на душата и телото за неделата што следи.

За да ја направите оваа купка, додадете 7 лажици крупна сол во леген со топла вода. Потоа промешајте ја течноста додека солта не се раствори. Откако ќе се истуширате нормално, фрлете ја смесата низ телото од вратот надолу. Додека се капете, визуелизирајте ги нечистотиите како се отстрануваат. И кога ќе стигнете до крајот, ментализирајте ги позитивните мисли.

Груба сол за да се стави крај на лошата среќа

За да се стави крај на лошата среќа во вашиот живот, направете ја следнава магија:

Ставете крупна сол во глинен сад додека не се наполни целосно и потоа внесете 6 чили пиперки. До неа, ставете виолетова свеќа на чинија и запалете ја. Потоа изговорете молитва барајќи заштита.

На крајот од молитвата, изгаснете го пламенот од свеќата и ставете го остатокотвнатре во тенџерето, чувајќи го на изолирано место, каде што никој не може да го допре. Чувајте го онолку долго колку што сметате дека е потребно. Важно е молитвата да се кажува со многу вера, за да се исплаши лошата среќа.

Симпатии со камена сол за врски

Види ги сега магиите со карпата сол изведена со цел да се подобри врската, било да е тоа пријателство или љубов. На крајот на краиштата, важно е да одржувате хармоничен и здрав однос со луѓето за кои се грижите, без мешање на завист и лоши енергии.

Слабо решената врска е полна чинија за злото око, што води до интриги, разделби и тага. Затоа, погледнете ги симпатиите подолу за да ги заштитите вашите врски.

Груба сол во љубовното врзување

За да извршите љубовна магија, ќе ви требаат:

- Груб сол;

- Црвени рози;

- Црвена хартија и пенкало;

- Црвена свеќа.

Идеалниот ден да ја направите оваа магија е петок . Тој ден побарајте мирна средина, направете круг на подот со крупна сол и ставете ја црвената свеќа запалена внатре.

Потоа, истурете ја крупната сол на црвените рози, ментализирајќи ја саканата личност. да се врзуваат. Во тој момент изговори ги следните зборови: „Во кругот што го правам, во тркалото што те затвора, во солта што те врзувам со твојата љубов само за мене“.

Вопотоа напишете го името на тоа лице со црвеното пенкало на парче хартија и ставете го во кругот, во центарот, заедно со црвената свеќа. Во тој момент, кажи:

„Ако го држам твоето име, ги држам твоите очи.

Ако го држам твоето име, ја држам твојата уста.

Ако држам твоето име, јас го држам твојот поглед.

Ако го врзам твоето име, го врзувам твоето срце.

Ако го врзам твоето име, ја врзувам твојата желба.

Ако јас врзи го твоето име, јас ти ја врзувам душата.“

Потоа, ставете ја хартијата и камената сол во пластична кеса, закопајте ги на место кое само вие ќе го знаете. Океј, сега се што треба да направите е да почекате да се материјализира шармот.

Груба сол за да го подобрите сексуалниот живот на парот

За да го направите овој шарм, ставете добра количина крупна сол во чаша додека ги ментализирате проблемите кои го попречуваат сексуалниот живот помеѓу вас и вашата сакана. Исто така, замислете дека сексот ќе биде зајакнат по симпатијата. На крајот, фрлете ја крупната сол и исплакнете ја чашата.

Сочувство со крупната сол за да го држите сопругот

За да го извршите овој шарм, земете една од чевлите на вашиот сопруг и посипете мала количина сол на него.крупна сол. Во меѓувреме, изговорете молитва што сметате дека е неопходна и потоа отстранете ја солта од чевелот, чистејќи ја.

Потоа, вратете ја чевелот на местото од каде што ја зедовте и оставете ја во истата положба. Вреди да се запамети дека оваа магија мора да се чува во тајност.

Сочувство со солтагусто за да го доближите пријателот

За да го доближите пријателот, ќе ви требаат 2 мали кристали, крупна сол и сад со вода. Фрлете ја густата сол во садот со вода и потоа ставете ги кристалите. Чувајте ја оваа смеса преку ноќ. Следниот ден, фрлете ја водата во резервоар и измијте ги кристалите.

Во тој момент, молете го вашиот пријател да се доближи до вас и повторно да разговарате. Потоа на пријателот треба да му се подари кристал, а другиот да го чувате кај вас за периодот што ќе го сметате за потребно.

Чаре со камена сол за финансиски и професионален живот

Друг многу важен аспект од сечиј живот е професионалното и финансиското прашање. Секогаш постои желба да заработите повеќе и да бидете препознаени на работа. Овие ситуации предизвикуваат зголемување на самодовербата и силата за соочување со животните предизвици. На крајот на краиштата, нема ништо пофрустрирачко од тоа да работите секој ден без да бидете препознаени и секогаш да стигнете до крајот на месецот со финансиски тешкотии.

Затоа е од суштинско значење да се знаат магиите со камена сол за да се елиминираат овие два големи проблеми присутни во животите на толку многу луѓе. Проверете ги најефективните магии што треба да ги примените во секојдневниот живот и да имате попозитивен професионален и финансиски живот:

- Сал Гросо да ги множи добивките

- Сал Гросо до

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.