Personaliteti i 12 shenjave të zodiakut: sipas elementeve dhe jo vetëm!

  • Shperndaje Kete
Jennifer Sherman

Cili është personaliteti i shenjave të zodiakut?

Shenjat më të njohura të zodiakut janë ato diellore, të cilat përcaktojnë mirë personalitetin e secilës. Ato përcaktohen sipas pozicionit të diellit në raport me Tokën në ditën kur lindi një person. Janë gjithsej 12 shenja, të cilat – së bashku me hënën dhe ngjitësin e tyre – lënë një shenjë të fortë se si dikush do të veprojë gjatë gjithë jetës.

Kuptoni më mirë se çfarë ka secila shenjë si karakteristika kryesore në personalitetin tuaj, nëse ato janë tendenca pozitive ose negative. Shihni gjithashtu se cila është marrëdhënia e katër elementëve me personalitetin e secilës shenjë, duke kuptuar se si ta përdorni secilin në avantazhin tuaj – qoftë në një marrëdhënie me të tjerët apo me veten tuaj.

Personaliteti i shenjave sipas elementi

Një nga mënyrat e jashtëzakonshme për të kuptuar personalitetin e shenjës është të dimë se cili është elementi i saj përkatës. Toka, uji, ajri dhe zjarri kanë karakteristika dhe reagime të ndryshme ndaj situatave të ndryshme. Në të njëjtën mënyrë, shenjat përkatëse janë të ndryshme nga njëra-tjetra, duke paraqitur disa ngjashmëri në secilin grup elementësh. Kuptoni më mirë pikërisht poshtë!

Toka

Shenjat: Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi.

Shenjat e elementit të tokës janë shumë më të vendosura, më realiste dhe jashtëzakonisht punëtore. Ata pëlqejnë rehatinë, në përgjithësi, por nuk kanë nevojë për shumë për të qenë të lumtur.

Në një marrëdhënie, ata mund tëmendore.

Personaliteti i shenjës së Peshores

Të lindurit midis 23 shtatorit dhe 22 tetorit, Peshoret kanë Venusin si planetin e tyre sundues, i cili jep një komunikim të shkëlqyer, me një nevojë të caktuar për kontroll. . Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative për këtë shenjë.

Tendencat pozitive

Ata që kanë shenjën e Diellit Peshoren priren të kërkojnë gjithmonë qetësinë përmes konsideratës racionale dhe diplomacisë. Ai bën gjithçka për të mos hyrë në zënka të panevojshme, duke u përpjekur gjithmonë të ruajë harmoninë. Të drejtë, ata nuk e pranojnë mungesën e ndershmërisë dhe priren të humbasin besimin në mënyrë të pakthyeshme në rastet e tradhtisë.

Të sinqertë në deklaratat e tyre, Peshoret dinë të kalojnë mendimin e tyre pa lënduar apo treguar epërsi, me ekuilibër dhe sens të shëndoshë. Rastësisht, diplomacia është një nga pikat tuaja të forta, e ushtruar përmes ndjeshmërisë suaj dhe nocionit të drejtësisë. Prandaj, ata gjithmonë mendojnë para se të vendosin, duke analizuar të gjitha mundësitë.

Tendencat negative

Peshorja, Shenjat e Diellit priren të jenë disi të pavendosur dhe, kur arrijnë një përfundim, nuk është gjithmonë e sigurt se ishte zgjedhja më e mirë. Kjo mund t'i bëjë ata të përfundojnë duke shtyrë disa veprime, në kërkim të një perfeksionizmi që nuk do të ekzistojë, duke shkaktuar zvarritje dhe zhgënjim sepse nuk kanë bërë atë që duhet.

Duke kërkuar gjithmonë rrugën më të mirë, ata mund të bëhen duke kontrolluar, duke bërëajo që ata mendojnë se është më e drejtë dhe jo domosdoshmërisht ajo që presin të tjerët. Në këtë mënyrë, ata priren të centralizojnë vendimet, pavarësisht se dëgjojnë atë që të tjerët kanë për të thënë. Ata gjithashtu mund të mërziten në rastet kur nuk mund të mbajnë gjithçka të organizuar ose dikush ngatërron diçka që ata kanë rregulluar.

Personaliteti i Akrepit

Lindur ndërmjet 23 tetorit dhe 21 nëntorit, ata që janë nga Akrepi kanë Plutonin si planetin e tyre sundues, i cili jep një intuitë më të madhe, por një personalitet më kritik. Shihni prirje të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Janë shumë të sigurt në vetvete, ata me shenjën e diellit Akrepi janë jashtëzakonisht miqësorë, duke u rrethuar nga njerëz të dashur dhe admirues. Ashtu si Luanët, ata dinë të shkëlqejnë dhe duan të jenë në qendër të vëmendjes. Inteligjentë, ata dinë shumë mirë të sillen me grupe njerëzish të ndryshëm, duke pasur një vokacion të madh për udhëheqje.

Janë jashtëzakonisht të pavarur, nuk u pëlqen të ndihen të bllokuar, qoftë në një situatë, një vend apo edhe në një marrëdhënie. . Ata janë të apasionuar pas asaj që bëjnë dhe kur janë me dikë, është e vërtetë. Megjithatë, ata nuk pranojnë që t'ju burgosin ose t'ju pengojnë të vazhdoni marrëdhëniet tuaja të tjera, me miqtë, punën dhe familjen - gjë që duhet të bëjë të gjithë.

Tendencat negative

Inteligjenca dhe komunikimi juaj unik aftësitë, të lidhura me një egombizotërues, mund ta bëjë personin Akrep të bëhet manipulues, në situata që mund ta favorizojnë atë ose dikë që ai dëshiron mirë. Përveç kësaj, ata gjithashtu nuk e harrojnë lehtësisht një ofendim, madje mund të kërkojnë edhe një lloj hakmarrjeje.

Një faktor tjetër që mund të konsiderohet negativ në personalitetin e dikujt me shenjën e Akrepit është xhelozia. Nëse personi e ka këtë tipar më të theksuar, për shkak të përvojave të tij dhe pikave të tjera në hartën e tij astrale, atëherë bashkëjetesa mund të jetë shumë e ndërlikuar. Ata gjithashtu priren të jenë të fiksuar pas diçkaje ose dikujt herë pas here.

Personaliteti i Shigjetarit

Lindur midis 22 nëntorit dhe 21 dhjetorit, i cili është Shigjetar Planeti i tij sundues është Jupiteri, që i jep një ajër aventuresk por impulsiv. Shihni prirje të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Shigjetarët e duan lirinë më shumë se çdo shenjë tjetër zodiakut. Aq sa mund ta kenë të vështirë të mbajnë lidhje afatgjata, edhe nëse e duan personin me të cilin po jetojnë. Një marrëdhënie e bazuar në liri dhe ndershmëri është rruga më e mirë.

I zgjuar, spontan dhe plot jetë, Shigjetari pëlqen një festë të mirë dhe gjithmonë motivon ata që i rrethojnë. Inteligjentë, ata mund të zhvillojnë talente të ndryshme gjatë gjithë jetës së tyre dhe të synojnëveproni gjithmonë në mënyrë të drejtë, të lirë dhe shumë mirë të racionalizuar.

Prirjet negative

Meqenëse ata kanë shumë njohuri, mund të ndodhë që mashkulli Shigjetar të keqkuptohet dhe të shihet si një person arrogant , ndonjëherë edhe i shkëlqyer. Humori i tyre kufizohet me ironinë, duke përdorur shumë sarkazmën si një mjet për të komunikuar ose luajtur - gjë që mund të mos kënaqë llojet më të ndryshme të audiencës.

Përveç kësaj, ata janë të njohur për mungesën e shumë durimit - qoftë me veten apo me të tjerët, të tjerët. Ata duan gjithçka shpejt, duke u frustruar kur duhet të presin për ndonjë rezultat ose përgjigje. Pavarësisht nga shpirti i tyre i lirë, ata mund të kenë tendencë të jenë të ngurtë, qoftë me veten ose me rezultatet e pritura.

Personaliteti i Bricjapit

Të lindurit ndërmjet 22 dhjetorit dhe 21 janarit, ata që janë nga Bricjapi kanë Saturnin si planetin e tyre sundues, i cili jep një argument të mirë, me një tendencë për të qenë autoritar. Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Jashtëzakonisht të përgjegjshëm, racional dhe metodik, Bricjapët janë punëtorë dhe shumë punëtorë. Kur ata marrin diçka për të bërë, ata nuk janë të kënaqur derisa ajo të përfundojë dhe në cilësinë maksimale. Perfeksionistët, por prapë praktikë, janë të shkëlqyer në udhëheqjen e projekteve dhe përfundimin e tyre në kohë.

Ambicioz, ata gjithmonë duan më shumë, duke përdorur kryesisht arsyen për tëgjeni mënyra për të marrë atë që duan. Dhe zakonisht ia dalin, sepse janë absolutisht të vendosur, këmbëngulin në qëllimin e tyre deri sa të arrihet, gjithmonë me qetësi në fytyrë.

Prirjet negative

Kënëfortësia është një fjalë e thjeshtë dhe delikate në fytyra e këmbënguljes së përkeqësuar të atyre që kanë shenjën e diellit Bricjapin. Kjo ndodh sepse, edhe nëse ai e di se e ka gabim ose se shanset janë të pakta për të marrë atë që dëshiron ose kërkon, ai do të vazhdojë të këmbëngulë dhe do të jetë me të vërtetë e vështirë ta lëshojë atë.

Në Përveç kësaj, racionaliteti dhe prakticiteti i tij mund ta bëjnë personin e Bricjapit të duket shumë i ftohtë dhe i largët. Kjo mund të jetë e keqe në marrëdhëniet profesionale, duke shkaktuar mosmarrëveshje dhe moskomunikim. Megjithatë, është edhe më keq në marrëdhëniet afektive, si familja, miqtë apo dashuria.

Personaliteti i Ujorit

Të lindurit midis 22 janarit dhe 19 shkurtit, ata që janë nga Ujori kanë Uran. si planeti i tyre sundues, i cili jep shkathtësi, por rebelim. Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Tendencat pozitive

Një tjetër shenjë e zodiakut që nuk mund ta imagjinojë jetën e tyre pa një liri të tillë, mashkulli Ujori është racional dhe idealist, gjithmonë kërkon të gjejë kuptimin dhe kuptimin në çdo gjë që bëni. Rrjedhimisht, ai i përqafon projektet e tij me qëndrueshmëri,duke gjetur gjithmonë mënyra të reja për të gjetur zgjidhjet e duhura.

Agjent transformues, i pëlqen t'i lëvizë gjërat dhe nuk pranon rehati. Me këtë, ai natyrshëm përfundon duke ushtruar rolin e liderit, qoftë edhe joformal, të grupit të tij – qoftë në punë apo mes miqsh. Kreativ dhe praktik, ai përdor racionalitetin e tij për të gjetur zgjidhje dhe për të kërkuar qasje të reja ndaj gjërave të përditshme.

Tendencat negative

Burri i Ujorit mund ta ketë të vështirë të qëndrojë në një vend për një kohë të gjatë. Për shkak se është shumë i lidhur me lirinë e tij, ai përfundon duke shmangur situatat që çojnë në një rutinë shumë të ngurtë, duke çuar në braktisjen e projekteve, punëve dhe madje edhe marrëdhënieve.

Paparashikueshmëria përfundon të jetë një nga karakteristikat e tij negative. e cila mund të shihet si indiferente, individualiste dhe madje egoiste. Zakonisht shkëputja juaj është një gjë e mirë, por mund të bëhet problematike në disa fusha të jetës.

Personaliteti i Peshqve

Lindur midis 20 shkurtit dhe 20 marsit, kush është nga Peshqit dhe ka Neptunin si planetin e tij sundues, i cili jep kreativitet, por arratisje nga realiteti. Shihni tendencat e tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Tendencat pozitive

Personat me shenjën e Peshqve kanë prirje pozitive për të qenë dëgjues të mrekullueshëm, me ndjeshmëri dhe gjithmonë me këshilla në dorë. Ata kujdesen shumë për njëri-tjetrin, duke qenë kujdestarë të lindur,duke qenë i dobishëm dhe i besueshëm.

Intuita e Peshqve është e fuqishme dhe zakonisht nuk dështon. Nëse ai është i lidhur me ju, ai priret të ketë njohuri të shkëlqyera, me shumë kreativitet dhe kapacitet abstraksioni. Ata janë ëndërrimtarë të përjetshëm dhe mund të krijojnë një mijë botë brenda mendjes së tyre.

Prirjet negative

Tekjet emocionale, njerëzit e shenjës së diellit të Peshqve mund të jenë jashtëzakonisht temperamentë dhe shpërthyes, kur nuk mund ta durojnë tensionin më tarifë e akumuluar. Ata janë shumë të ndjeshëm dhe mund të lëndohen nga komenti më i thjeshtë.

Aspekti i tyre ëndërrimtar dhe krijues mund të çojë në mungesë të ndjenjës së realitetit, duke çuar në skenarë të shtrembëruar dhe jorealistë. Ata priren të jenë të hutuar, të inatosur, të pavendosur dhe gjithashtu shumë të pafajshëm.

A mund të më ndihmojë njohja e personalitetit të shenjave në marrëdhënie?

Duke njohur personalitetin e natyrshëm të shenjës së personit me të cilin jeni në një lidhje, është më e lehtë të kuptosh disa qëndrime dhe të gjesh zgjidhje më efektive. Përveç kësaj, mund të tregojë se cilat janë pikat kryesore ku mund të ndodhin përplasje mes jush.

Është thelbësore të mbani mend se personaliteti ndikohet gjithashtu nga mjedisi në të cilin është krijuar, lloji i edukimit dhe faktorë të tjerë të hartës astrale. Pra, mënyra më e mirë për të ndihmuar një lidhje të funksionojë – për çdo kombinim të shenjave të zodiakut – është ende një marrëdhënie e mirë, e ndershme dhe empatike.dialog.

jo më romantikët, por janë shoqërues besnikë dhe të mëdhenj – në jetë dhe në shtrat – për aq kohë sa zgjat lidhja. Punëtorët e përkushtuar, nuk lodhen lehtë dhe janë gjithmonë gati për të nisur ditën.

Uji

Shenjat: Gaforrja, Akrepi dhe Peshqit.

Emocionale, të kujdesshme dhe ëndërrimtare, shenjat e Ujit janë jashtëzakonisht të adaptueshme për çdo situatë. Kjo mund të jetë e mirë, duke pasur parasysh qëndrueshmërinë dhe ndjeshmërinë e tyre, por gjithashtu mund të çojë në një anashkalim të vullnetit të tyre. U pëlqen të jenë rehat, me njëfarë stabiliteti, por përshtaten me çdo realitet dhe shohin anët pozitive të tij. Në punë, ata janë krijues, komunikues dhe grumbullues.

Ajri

Shenjat: Binjakët, Peshorja dhe Ujori.

Racionaliteti, organizimi dhe komunikimi janë fjalët kryesore për të përcaktuar shenjat e ajrit. Edhe pse u pëlqen të jetojnë në rehati të plotë, ata mund të përshtaten mirë me situata të tjera që nuk janë aq komode. Kjo i shtyn ata të luftojnë edhe më shumë për të arritur qëllimet e tyre. Të komunikueshëm, ata janë mësues, drejtues apo artistë të mëdhenj.

Zjarri

Shenjat: Dashi, Luani dhe Shigjetari.

Të fortë, të arrirë dhe energji të pastër, shenjat e zjarrit janë të lidhura te transformimi, ndryshimi dhe ridrejtimi. Ata mund të jenë me temperament dhe të kenë një krenari të natyrshme në veprimet e tyre, por ata do të jenë pranë jush kur të gjithë të tjerët të tërhiqen. Nuk ka frikë nga e reja dhe sipunëtorët, ata janë gjithmonë përpara, duke qenë liderë të shkëlqyer.

Personaliteti i shenjës së Dashit

Të lindurit mes 21 marsit dhe 20 prillit, ata që janë Dashi kanë Marsin si planetin e tyre sundues. , që i jep njëfarë padurimi, por forcë për të luftuar. Shihni prirje të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Njerëzit e shenjës së diellit të Dashit priren të jenë të pasionuar pas asaj që bëjnë, qoftë punë, sport, art apo sigurisht, një marrëdhënie. Në këtë mënyrë, ata janë jashtëzakonisht të vetë-motivuar dhe frymëzojnë të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë, duke treguar pse, jo vetëm me fjalë, por kryesisht me qëndrimin e tyre.

Në të njëjtën mënyrë që ata investojnë më të mirën e vetë në një qëllim, edhe dashi mbron njerëzit e tij me përkushtim. Të gëzuar dhe ekstrovertë, ata mund të duken - dhe të jenë - njerëz të mrekullueshëm, por mos u ngatërroni me ata që janë në rrethin e miqve dhe të dashurve të dikujt me shenjën e Dashit, pasi ana e tyre luftarake do të dalë në sipërfaqe.

Negative tendencat

Është kur lëndon një arian ose dikë që dashuron, i cili njeh anën më të keqe të personalitetit tënd. Ai mund të jetë jashtëzakonisht temperament dhe të hyjë në një luftë me të njëjtin pasion dhe agresivitet me të cilin lufton për qëllimet e tij. Me fjalë të tjera, mos e doni një Dashi si armik tuaj.

Cila mund të jetë cilësia më e mirë e një personi Ujori – pasioni i tyre për njëtema, qëllimi ose personi – mund të jetë gjithashtu e meta juaj më e madhe. Kjo sepse ai mund të jetë jashtëzakonisht kokëfortë me një ide apo situatë, edhe nëse skenari logjik nuk është ai më pozitivi. Nuk është ai që dëgjon shumë mendimet e të tjerëve.

Personaliteti i shenjës së Demit

Të lindurit mes 21 prillit dhe 20 majit, të lindurit nga Demi kanë si vendim. planeti Venus, i cili jep një perceptim më të madh të bukurisë, por më shumë xhelozi dhe posesivitet. Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative për këtë shenjë.

Trendet pozitive

Me këmbët në tokë, si çdo shenjë që lidhet me elementin e tokës, Demi është një punëtor i palodhur dhe lufton për të arritur qëllimet. Ata janë njerëz besnikë dhe besnikë ndaj parimeve të tyre, duke qenë miq dhe partnerë të shkëlqyeshëm – që duhen mbajtur për pjesën tjetër të jetës së tyre. Ata janë gjithmonë të disponueshëm për të ndihmuar njerëzit e tyre, për sa kohë që kjo nuk ndërhyn në planet e tyre.

Përveçse janë profesionistë të shkëlqyer, përkushtimi dhe lidhja e tyre me atë që është e vërtetë gjithashtu e bën personin Demi një miqësi të madhe opsion. Zakonisht ata nuk janë jashtëzakonisht të shoqërueshëm, por midis atyre që besojnë, janë të adhurueshëm – për të mos përmendur qendrën e diskutimeve dhe ndejave.

Tendencat negative

Në të njëjtën mënyrë që punojnë shumë dhe përpiquni të mos e bëni Nëse devijoni nga qëllimet tuaja derisa t'i arrini ato, Demi priret të jetë shumë kokëfortë në vendimet e tyre. është vërtet e vështirëbëni dikë me shenjën e Demit të ndryshojë mendje për një vendim të marrë, aq më tepër nëse ai është marrë në publik ose ka njerëz të tjerë që tashmë e dinë.

Kjo nuk ndodh vetëm për shkak të egos suaj, që është jo më i madhi i zodiakut – por as nuk është shumë prapa. Në përgjithësi, është kokëfortësia e pastër dhe nevoja për të provuar të drejtën, e cila çon në një farë mospërputhjeje, e cila mund të sjellë probleme, si në fushën emocionale, ashtu edhe në atë profesionale.

Personaliteti i shenjës së Binjakëve

Të lindurit midis 21 majit dhe 20 qershorit, njerëzit e Binjakëve kanë Merkurin si planetin e tyre sundues, i cili jep një kapacitet të madh për t'u përshtatur, gjë që gjithashtu mund të çojë në njëfarë mungesë personaliteti. Shihni tendencat e tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Jashtëzakonisht komunikues, Binjakët duan të jenë në qendër dhe të ndërveprojnë me njerëz – të njohur apo jo. Natyrisht largues, ata priren të jenë gjithmonë në kërkim të sfidave të reja, duke shmangur rutinën, e cila ua konsumon durimin dhe energjinë si asgjë tjetër.

Përveç kësaj, njerëzve të shenjës së Binjakëve u pëlqen të dalin jashtë, duke qenë të hapur dhe të prekshëm ndaj llojet më të ndryshme të stimujve dhe risive. Në këtë mënyrë, ata mund të njohin pak nga çdo gjë, pasi kanë filluar disa projekte në fusha të ndryshme. Sigurisht, kjo vetëm sa përforcon karakterin e tij të shoqërueshëm, duke e shtyrë atë të flasë më së shumti me tëgrupe të ndryshme.

Prirjet negative

Binjakët mund të jenë impulsivë, temperament dhe keqdashës, madje mund të çojnë në agresion në rast stresi ose ankthi intensiv. Ata gjithashtu priren të fillojnë dhe të braktisin projektet, edhe nëse kjo u kushton humbje financiare, duke pasur parasysh këtë nevojë për risi dhe aventura. Kjo mund të reflektohet edhe në besnikërinë e tyre në një marrëdhënie.

Një tjetër tendencë negative e njerëzve të shenjës së diellit të Binjakëve është që të depersonalizohen, duke pasur parasysh nevojën për të kënaqur dhe për t'u bërë përshtypje të tjerëve. Kjo gjithashtu mund të çojë në nevojën për të qenë në krye të gjithçkaje që ndodh, duke qenë pjesë e rrjeteve të dendura të thashethemeve.

Personaliteti i shenjës së kancerit

Lindur midis 21 qershorit dhe 21 korrikut , ata të Gaforres kanë Hënën si yllin e tyre sundues, i cili jep ndjeshmëri, por luhatje humori. Shihni prirje të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Njerëzit me shenjën e diellit Gaforre priren të jenë shumë të dashur dhe të sjellshëm, gjithmonë të shqetësuar për njëri-tjetrin. Ata duan të dëgjojnë miqtë e tyre dhe janë partnerë romantikë dhe të përkushtuar në lidhje. Ata janë zakonisht të urtë, të kujdesshëm, empatikë dhe shoqëri të shkëlqyer për jetën, nëse arrijnë të përballojnë kërkesën e tyre afektive.

Gaforret mund të jenë shoqëri e shkëlqyer për një bisedë të mirë të relaksuar, tallëse dhe jo të përkushtuar.apo edhe të shfryhet, në momentet më të rënda. Kjo për shkak se ata janë të pajisur me shumë ndjeshmëri, shije të mirë, humor inteligjent dhe përpiqen të ndihmojnë vërtet, edhe nëse kjo do të thotë të ofrojë një shpatull miqësor.

Prirjet negative

Si dëgjues, Gaforrja njerëzit janë të hapur dhe të qetë, duke u përpjekur të ndihmojnë. Megjithatë, atëherë ata po mendojnë për problemin dhe po përpiqen të gjejnë zgjidhje, duke mbajtur mbi supe peshën e botës. Si rezultat, ata bëhen më të shqetësuar dhe më shumë gjasa për të zhvilluar sëmundje të tilla si depresioni.

Kur ata janë në një mjedis që nuk e kupton nevojën e tyre për dashuri dhe është në gjendje të përmbushë këtë kërkesë, ata priren të bëhen shumë kërkuese. Në fund të fundit, në këndvështrimin e tij, nëse ka një dhurim të plotë të vetes, duhet të ketë tjetrin në këmbim të plotë. Kjo mund të gjenerojë shumë zhgënjim dhe mund të çojë në izolim.

Personaliteti i shenjës së Luanit

Të lindurit midis 22 korrikut dhe 22 gushtit, ata që janë Luani kanë yllin sundues Dielli, i cili jep iniciativë, por njëfarë agresiviteti. Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

Nëse keni një mik jashtëzakonisht ekstrovert, duke bërë që një rreth njerëzish të qeshin shumë lehtë, ai ndoshta është i shenjës. e Leos. Të komunikueshëm, të gëzuar, plot energji dhe të sigurt, Luanët janë qendra e festës – dhe ata e duan atë.Kjo është ajo!

Janë jashtëzakonisht të sigurt, ata kalojnë respekt dhe siguri në mjedisin e tyre të punës, zakonisht duke qenë liderë të shkëlqyer. Kjo nuk ndodh vetëm për shkak të aftësive tuaja komunikuese, sharmit apo besimit në vetvete, por kryesisht për shkak të aftësisë suaj për të qenë në qendër të gjërave dhe komandim, nëpërmjet frymëzimit në qëndrimin dhe energjinë tuaj.

Tendencat negative

Me një prirje të caktuar për të qenë egoistë, Luanët mund të jenë pak empatikë dhe të mendojnë shumë më tepër për veten sesa për komunitetin. Sigurisht që ndonjëherë është e nevojshme, por për këtë shenjë, është rregulli i artë. Prandaj, ata mund të duken edhe arrogantë dhe se nuk u intereson mendimi i atyre që i rrethojnë.

Jashtëzakonisht miqësore, mund të bëhen edhe disi sipërfaqësorë, në përpjekje për të kënaqur të gjithë. Me një tendencë të fortë drejt dramës - me reagime të paarsyeshme ndaj situatave të diskutueshme të përditshme - shenja e Luanit mund të bëhet e vështirë për t'u jetuar, duke kërkuar një moment për të folur për këto pika.

Personaliteti i shenjës së Virgjëreshës

Të lindurit midis 23 gushtit dhe 22 shtatorit, Virgjëreshat kanë Merkurin si planetin e tyre sundues, i cili u jep atyre aftësinë për të zgjidhur problemet, por i shtyn ata të mbajnë botën në shpinë. Shihni tendenca të tjera pozitive dhe negative të kësaj shenje.

Prirjet pozitive

I organizuar, i disiplinuar dhe i vetëdijshëm përrolin e tyre në rrjedhën e proceseve të jetës, të lindurit në shenjën e Virgjëreshës dinë shumë mirë t'i vënë gjërat në perspektivë. Prej aty, ata organizojnë skena, rrjedha, aktivitete dhe veprime konkrete – edhe për të shkuar në furrën e këndit. Mendja e tyre funksionon në mënyrë të strukturuar, duke racionalizuar edhe ndjenjat.

Logjike dhe analitike, Virgjëreshat kanë aftësinë të gjejnë zgjidhje të ndryshme për të njëjtën pyetje. Në fund të fundit, nuk është për shkak se arsyetimi i tyre logjik është mbizotërues, që ata nuk janë gjithashtu krijues. Ata thjesht e drejtojnë rrjedhën krijuese drejt vetë problemit. Ata janë partnerë praktikë dhe jo shumë romantikë.

Prirjet negative

Me kaq shumë planifikim dhe vizualizim të mundësive, Virgjëreshat priren të jenë disi pesimistë, pasi arrijnë të tërheqin nga skenarët më të tmerrshëm në ato pozitive, gjithmonë duke u përgatitur për më të keqen. Në këtë mënyrë, ata përfundojnë duke u stresuar më shumë se njerëzit e tjerë dhe kur vjen puna për të zgjidhur një gjë të rëndësishme, ata irritohen thellë me ata që 'nuk e marrin seriozisht' si ata.

Ata gjithashtu mund të kanë vështirësi në marrëdhëniet me njerëz shumë miqësorë dhe shijojnë hollësitë e jetës. Në këtë mënyrë ata mund të duken gjithmonë pak seriozë dhe të shmangin pranimin e ftesave për t'u argëtuar me të dashurit e tyre. Mëria është gjithashtu një konstante në jetën e Virgjëreshës dhe mund të jetë shumë e dëmshme për shëndetin e tij.

Si ekspert në fushën e ëndrrave, spiritualitetit dhe ezoterizmit, jam i përkushtuar t'i ndihmoj të tjerët të gjejnë kuptimin në ëndrrat e tyre. Ëndrrat janë një mjet i fuqishëm për të kuptuar mendjet tona nënndërgjegjeshëm dhe mund të ofrojnë njohuri të vlefshme në jetën tonë të përditshme. Udhëtimi im në botën e ëndrrave dhe shpirtërore filloi më shumë se 20 vjet më parë, dhe që atëherë unë kam studiuar gjerësisht në këto fusha. Unë jam i pasionuar për të ndarë njohuritë e mia me të tjerët dhe për t'i ndihmuar ata të lidhen me veten e tyre shpirtërore.