8 новогодишни магии за привлекување пари: калинка, леќа и друго!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Зошто новогодишните шарм привлекуваат пари?

Со доаѓањето на новата година, вообичаено е луѓето да прават планови за она што ќе започне. Општо земено, ова е многу поволно време за соништа, кога се прават желби за подобар живот. Така, токму таа енергија на надеж ги прави магиите за привлекување пари во овој период почести и помоќни.

Со нивно практикување, ќе се усогласите со егрегорот на времето. На обичен англиски, како да можете да пливате со текот на плимата, наместо да се борите против неа, што ги тера вашите желби да добијат поголема моќ и, следствено, поголема можност за достигнувања.

Затоа, во оваа статија , ви претставуваме 8 моќни симпатии за да можете да се усогласите со енергијата на парите и на тој начин да ја манифестирате во вашиот живот. Покрај тоа што се лесни за правење, тие ќе гарантираат повеќе богатство. Да се ​​разбереме, започнувањето на новата година со повеќе пари никогаш не е премногу, нели? Разберете како да ги практикувате подолу!

Новогодишна магија за привлекување пари со калинка

Калинката е мистично овошје. Поврзан со изобилство, тој е присутен во европскиот фолклор, бидејќи потекнува од медитеранскиот дел на овој континент. Покрај тоа, тој веќе се сметаше уште од древниот Египет за симбол на просперитет. Затоа, таа е многу популарна на крајот на годината. Научете како да го направите тоа подолу!

ИндикацииЕлиминирајте ги долговите, привлекувајте финансиски мир и спречувајте финансиски недостаток на контрола да се воведе во вашиот живот;

4) Отворете ги вашите патишта во новата година, привлекувајќи позитивни енергии, мир и хармонија;

5) Подобрете го вашиот финансиски живот воопшто.

Состојки

За да го вежбате шармот на розите на новогодишната ноќ, ќе ви требаат:

• 3 бели рози;

• 1 девствена вазна изработена од проѕирно или бело стакло;

• 4 монети (може да се стари монети).

Како да го направите тоа

При изведувањето на магија за пари, на последниот ден од годината, наполнете ја избраната вазна со вода. Внатре ставете ги розите, заедно со монетите. Ако сакате, можете да додадете повеќе цвеќиња, по можност жолти, правејќи еден вид аранжман.

Затоа, оставете го чарето на некое место во вашиот дом 7 дена. Ако сакате да ја гарантирате нејзината ефикасност, можете да ја менувате содржината на вазната на секои 7 дена, со исклучок на монетите кои мора да се чуваат до последниот ден од годината.

Новогодишна магија за привлекување пари со ловоров лист

Лаварот е билка која најчесто се користи во едно од најтипичните јадења во земјата, фејоада. Покрај кулинарската употреба, ловорот може да се користи и во ритуали чии цели се поврзани со енергијата на парите, успехот, победата и просперитетот. Не за џабе постои изразот „ловорики на победата“. Во сочувство што следи,оваа состојка управувана од Сонцето е централниот елемент. Проверете!

Индикации

Вежбајте сочувство со ловоровиот лист за да привлечете пари доколку сакате:

1) Привлечете повеќе пари, приходи и успех во новата година, од така што ништо не недостасува во вашиот материјален живот во годината што ќе започне;

2) Подобрете ја состојбата на вашиот финансиски живот, привлекувајќи повеќе деловни можности, работни места и зголемувајќи ги вашите шанси за просперитет;

3) Елиминирајте ги долговите и желбата за компулсивно трошење, како и неутрализирајте го ефектот на негативните енергии врз вашето финансиско здравје;

4) Дозволете парите да го најдат патот до вас, водејќи се во ова процес;

5) Подобрете го вашиот целокупен финансиски живот со усогласување на вашата аура со егрегората на пари и внесување во вашиот живот.

Состојки

Да направите магија и да привлечете пари, ќе ви треба само ловоров лист, по можност сув, и вашиот паричник. Ако користите свеж ловоров лист, неопходно е сами да го набраните.

Како да го направите тоа

Кога ќе дојде ноќта на 31 декември, ставете ловоров лист внатре од вашиот паричник . Важно е да се чува во посебна преграда, за да не се скрши или рони во текот на целата година. Ќе мора да го оставите чувано во текот на целата година, за да биде енергијата на паритесе множат и привлекуваат кон вас.

Кога ќе пристигне новогодишната ноќ следната година, мора да го замените стариот ловоров лист со нов. Подеднакво е важно да се запали или закопа стариот ловоров лист на цветно место, за да се одржи енергетскиот циклус на оваа магија.

А ако новогодишната магија за привлекување пари не функционира?

Ако вашата магија не работи, не треба да паничите или да чекате на следниот ред за повторно да ја вежбате. Напротив, целата тајна лежи во два многу едноставни збора: верба и акција.

На почетокот, важно е да се знае зошто симпатијата не успеа. Запрашајте се дали сте ги следеле упатствата на магијата и дали сте ги користеле вистинските состојки. Ако сте замениле нешто или сте забележале дека не сте ги следеле опишаните процедури, тогаш веќе знаете зошто тоа не функционирало.

Меѓутоа, ако сте направиле се како што треба и не функционирало, важно е размислете од многу важна компонента за успех на секоја симпатија: верата. Практикувањето магии во суштина е чин на вера и можеби не сте верувале, или сте верувале во тоа и сте заборавиле да дејствувате на физички план за магијата да работи.

Ако тоа беше вашиот случај, најдете други ритуали што може да се користи.се практикува во текот на годината за привлекување пари. Конечно, запомнете дека симпатијата е духовна компонента: тоа е прекуакција која вашата енергија ја материјализира во оваа реалност!

Вежбајте сочувство со калинка за да привлечете пари во новата година ако сакате:

1) Создадете моќен талисман за да привлечете повеќе пари во вашиот живот;

2) Работете со егрегорот на парите и искористете го нивниот проток;

3) Започнете ја годината со повеќе можности за просперитет, привлекување успех и личен сјај;

4) Избркајте ги духовите кои предизвикуваат сиромаштија;

5) Повеќе среќа за вашиот живот;

6) Најдете работа;

7) Добијте покачување на вашата плата;

8) Отворете вашите патишта до енергијата на парите, манифестирајќи ја во вашиот живот.

Состојки

За да вежбате шарм од калинка, ќе ви треба само една калинка. Изберете убава, гранатирана и што е можно помазна. Исто така, колку поголема и поароматична, толку подобро.

Како да ја направите

За да го израдувате пријателот и да заработите пари, кога ќе дојде новогодишната ноќ пресечете една калинка на половина, по можност од врвот до дното.ниско. Затоа јадете дел од него. Додека си ги цицате семките, замислете како парите влегуваат во вашиот живот и што би направиле со нив.

Важно е да не размислувате како парите ќе влезат, туку во него веќе се манифестираат. Потоа, одберете 7 семки од делот што сте го цицале и тргнете ги на страна. Блиску до новогодишната ноќ, ставете ги 7-те семки од калинка во вашиот паричник.

Додека се наоѓаат во објектот, ќе имате моќен талисман за да привлечете повеќе пари во вашиот паричник.животот. Исто така, по можност чувајте ги во текот на целата година во вашиот паричник, менувајте ги само на следната новогодишна ноќ, кога повторно ќе ја вежбате магијата за да ја обновите вашата енергија.

Новогодишна магија за привлекување пари со чевел

Во многу култури, стапалата се дел од телото што е поврзан со материјалната рамнина, бидејќи токму на нив се потпира нашето тело и тие се она што доаѓа во контакт со Земјата, елемент на просперитет и материјалност. Во оваа магија, ќе создадете еден вид забрзувач за овој процес на контакт со енергијата на парите користејќи го вашиот чевел. Проверете!

Индикации

Симпатијата на чевелот е индицирана за:

1) Сите луѓе кои сакаат брзо да привлечат повеќе пари;

2) Отворете ги вашите патишта кон просперитет, создавајќи повеќе можности и пари за вас;

3) Привлекувајте позитивни енергии;

4) Водете ги вашите чекори кон алтернативи за зголемување на вашиот изворен приход, можности за работа , бизнис и партнерства;

5) Станете во контакт со енергиите на елементот земја, за да можете да се развивате на материјално поле и особено во финансиски прашања.

Состојки

За да направите магија за да заработите пари, ќе ви требаат само две состојки: еден пар чевли и 2 банкноти. По можност, користете нов чевел, така што навашиот контакт со финансиската енергија е обновен.

Ова е исклучително валидно за луѓе кои немале добра финансиска фаза во изминатата година. Ако не можете да купите нови чевли, користете пар чевли што сте ги користеле најмалку и проверете дали се чисти.

Користените банкноти можат да бидат од која било вредност, но колку е поголема нивната вредност, најдобро . Ако имате банкнота во странска валута која е повредна од домашната валута, уште подобро.

Како да го направите тоа

На новогодишната ноќ, откако ќе се истуширате и ќе се подготвите за прослава, ставете сметка во секој чевел. Идеално е тој ден да не носите чорапи, но за тоа не заборавајте да ја оставите избраната нота под влошката на чевелот.

Кога ќе дојде редот, замислете се како чекорите со чекори од злато и визуелизирајте ги парите кои доаѓаат кон вас.

Новогодишна магија за привлекување пари со цимет

Циметот популарно се користи поради неговата моќ на просперитет, поврзан со неговиот астрален владетел, Сонцето. Веројатно сте слушнале за шармот на дувањето цимет на првиот ден од месецот, бидејќи оваа билка е широко користена за оваа намена во многу култури. Значи, разберете како да ја практикувате оваа моќна магија подолу!

Индикации

Магијата за привлекување пари со цимет е индицирана за:

1) Донесете повеќепари и просперитет за вашиот живот, отворајќи ги вратите од вашиот дом за да ги примите;

2) Промовирајте го отворањето на патиштата на просперитет и успех, носејќи повеќе можности и пари за вас;

3 ) Привлекувајте позитивни енергии, создавајќи идеална атмосфера за посветлен живот;

4) Отфрлете ги долговите;

5) Подобрете го вашиот општ финансиски живот, усогласувајќи ја вашата аура со егрегората на парите и носејќи ги и да го воспоставите во вашиот дом.

Состојки

За да ја направите магијата што привлекува финансиски просперитет, ќе ви требаат само 3 прстиња цимет во прав, и ништо друго.

Како за да го направите тоа

Започнувајќи ја магијата за привлекување пари, на првиот ден од јануари, ставете 3 прстофати цимет во раката што ја примате (онаа со која не пишувате) и заминете од вашата куќа.

Потоа, свртете се свртени кон вашата куќа, свртени кон влезната врата и концентрирајте се. Замислете проток на златна енергија што влегува во вашиот дом, исполнувајќи го со енергија на богатство, пари и просперитет.

Почувствувајте ја среќата, знаејќи дека живеете во дом каде што владее просперитетот. Потоа, дувајте го циметот кон вратата, за да влезе во вашата куќа. Оваа магија треба да ја практикувате на првиот ден од секој месец, за да ви се обновува енергијата и да бидете почесто во контакт со неа.

Новогодишна магија запривлечете пари со грозје

Грозјето е, без сомнение, една од најчестите и најпопуларните компоненти на новогодишната вечера. Затоа, таа постојано се користи во симпатии во овој период од годината. Во оваа магија, ќе ги користите вашите семиња не само за да привлечете пари, туку и да го избркате духот на сиромаштијата. Разберете како да го направите тоа подолу!

Индикации

Новогодишната магија со грозје за да привлечете пари треба да ја направите за:

1) да привлечете повеќе пари во вашиот живот;

2) Поврзете се со енергијата на парите, извлекувајќи корист од нејзиниот проток;

3) Започнете ја годината со повеќе можности за успех, материјални придобивки и личен сјај;

4) Избркајте ги страшните духови кои предизвикуваат сиромаштија и беда, како и ефектите од негативната работа;

5) Добијте повеќе среќа во животот;

6) Најдете работа или добијте деловен предлог;

7) Отворете ги вашите патишта кон можностите кои вклучуваат примање пари и на тој начин манифестирајте ги во вашиот живот.

Состојки

За да направите магија за привлекување пари, ќе ви треба само три грозје. Може да користите грозје од која било боја, но бидејќи зелената боја е бојата која вибрира со енергијата на парите, таа е најпокажана.

Како да го направите тоа

На новогодишната ноќ, во близина на времето на кривината, изберете три убави грозје и изедете ги, чувајќи по 1 семка од секое. Затоа, оди во градинаи фрли го семето во него, притоа барајќи сиромаштијата да се отстрани и парите да ти доаѓаат побрзо и почесто во новата година. Така, ќе ја направите магијата за финансиски просперитет.

Новогодишна магија за привлекување пари со банкнота во џеб

Дали сте слушнале дека парите привлекуваат пари? Па, има многу валидна вистина во оваа популарна изрека. Затоа, во оваа магија, ќе оставите банкнота во вашиот џеб за, со соодветна намера, да привлечете повеќе пари во вашиот живот. Проверете!

Индикации

Новогодишниот шарм со банкнота во џеб е назначен за:

1) Привлекување повеќе пари, множење на она што веќе го имате;

2) Воспоставете врски со енергијата на парите за да промовирате изобилство;

3) Донесете повеќе можности за успех, материјални придобивки и личен сјај во новата година;

4) Добијте повеќе среќа и просперитет во животот;

5) Отворете ги вашите патишта до успехот.

Состојки

За да ја вежбате магијата на пари во вашиот џеб, ќе ви треба само парче облека, по можност ново, кое има џебови и сметка за тековната валута за секој што го поседувате.

Можете да чувате сметка од која било вредност во вашиот џеб, но не заборавајте дека сите џебови алиштата што ги носите на новогодишната ноќ мора да содржат банкнота.

Како да го направите тоа

На новогодишната ноќ, ставете банкнота во секој џеб од секое парче облека што го носите. Не заборавајте да го оставите секој џеб празен, бидејќи празен џеб на новогодишната ноќ привлекува лоша среќа. Пополнувањето со пари го прави вашиот живот исполнет и со оваа енергија. Освен тоа, важно е да ги подигнете мислите за време на новогодишната ноќ и да размислувате за тоа колку парите се множат.

Новогодишна магија за привлекување пари со шал

Шамата е предмет која сè повеќе е во неупотреба. Сепак, она што многумина не го знаат е дека тоа е симбол поврзан со енергијата на просперитетот и дека затоа може да се користи кога сакате да привлечете повеќе пари. Разберете како да ја направите оваа магија со шамија подолу!

Индикации

Магијата со шамија за привлекување пари треба да се направи за:

1) да се спречат негативните енергии и предизвикувачките ентитети од глад, сиромаштијата и бедата го мачат вашиот дом;

2) Привлечете повеќе пари во вашиот живот, користејќи го вашиот дом како центар за да ги примите;

3) Погрижете се вашата куќа никогаш да нема да и недостигаат пари ;

4) Разбудете ја енергијата на просперитет, изобилство и манифестација во вашиот дом.

Состојки

За да ја вежбате вашата симпатија за парите, ќе ви требаат следниве ставки:

• 1 девствено шамиче (т.е. никогаш не користено);

• 4 монети, по можностзлатна;

• 1 капка или спреј од вашиот парфем;

• Зелена, жолта или златна нишка.

Како да го направите тоа

Стекнете шамија што никогаш не се користело за да се користи особено во симпатии за пари. Кога ќе пристигне последната ноќ од годината (31 декември), намокрете го марамчето, па раширете го за да може да се исуши.

Пред изгрејсонце, соберете го марамчето и ставете го во 4-те монети што ги разделивте. извртувајќи го и превиткувајќи го додека не формира мало снопче. Со помош на конецот врзете го и врз него нанесете капка или спреј од вашиот парфем. Конечно, чувајте го пакетот на место каде што никој не го гледа или допира во текот на годината.

На 31 декември следната година, можете да го отворите вашиот пакет за да ги донирате користените монети. Потоа повторно практикувајте го овој шарм, користејќи други монети.

Новогодишна магија за привлекување пари со бели рози

Розата е, без сомнение, цвет што претставува благородништво. Неговата моќна енергија најчесто се користи во различни области и, во оваа симпатија, можете да имате корист од овој моќен цвет за да привлечете пари и здравје во текот на новата година. Разберете како да следите!

Индикации

Вежбајте сочувство со розите ако сакате:

1) Привлечете повеќе пари и просперитет, отворајќи ги вратите за нови можности за финансиски успех;

2) Имајте пари и здравје во текот на целата година;

3)

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.