Како да го освоите мажот Рак: Погледнете 23 совети за убијци!

  • Споделете Го Ова
Jennifer Sherman

Содржина

Дали сакате да победите Рак?

Како ракот, кој го претставува нивниот знак, Ракот може да оди наоколу покриен со тврда обвивка. Првично, може да изгледа резервирано и тешко да се прочита. Но, како што ќе му се приближите, тој ќе ја открие својата вистинска природа: чувствителен, интуитивен и со огромен капацитет за љубов.

Без разлика дали поради неговата почетна мистерија или поради квалитетите што ги открива малку по малку, лесно е да падне вљубена во Рак. Значи, ако сакате да знаете како да го освоите, дојдовте на вистинското место. Прочитајте, добро впијте го она што ќе го научите и подгответе се да живеете таква романса со еден од најемотивните знаци на зодијакот!

Колку е заљубен мажот Рак

Љубовта е дури и кај човекот Рак. Надарен со интензивни и длабоки чувства, на Ракот му е потребна стабилност и сигурност за да го изрази она што го чувствува, без да презема големи ризици. Затоа, тој е склон кон посериозни и трајни врски и не ги мери напорите да ги усреќи оние што ги сака. За да дознаете повеќе за тоа, продолжете да читате!

Ракот е емотивен

Со знакот Рак владее Месечината, која е поврзана со сè што е најдлабоко кај поединецот. Таа е поврзана со женската енергија, која вклучува интуиција и емоции. Затоа, не е чудно што мажот Рак е крајно емотивен, колку и да се крие во тајни на моменти.и уште повеќе. Ова се гестови кои многу луѓе во овој момент ги земаат здраво за готово, но тоа ќе ја направи сета разлика за мажот Рак. Со покажување наклонетост, ќе го натерате емотивно да се чувствува многу поблизок - а емотивната врска му е многу важна.

Направете му удобно

Потрудете се мажот да го напушти Удобниот Рак. Можете да го постигнете тоа на различни начини, на пример, преку јасно изразување на наклонетост или дури и разговор со него. Не плашете се да разговарате за време на овој ваш интимен момент, само искажете го како се чувствувате и оставете го да се изрази исто така.

Исто така, обидете се да бидете сигурни дека Ракот не се чувствува под притисок да приреди неверојатен настап или правиш нешто што не сакаш. Покажете му дека може да биде автентичен и да ужива во се без страв дека ќе биде ранлив. Запомнете дека на Раковите им е тешко да се отворат и им треба ова за да се поврзат со вас, така што ова е многу важен аспект.

Создадете поволна средина

Создадете романтична атмосфера што ќе ги направи сите разлика во H-време со мажот Рак. Можете да го направите ова преку пограндиозни гестови достојни за романтични филмови, како што се ширење црвени ливчиња од роза преку креветот, но исто така можете да добиете одлични резултати со поедноставни ставови.

Можете, на пример, да поставите музика во позадина тоапомогне да се создаде клима, или поставете ароматична свеќа, за да оставите пријатен мирис во околината. Резултатот сигурно ќе му се допадне на мажот Рак и веќе многу ќе му смета вашата намера да му угодите и да создадете романтичен момент.

Не брзајте, туку бидете интензивни

Важно е да не брзате. Многу збунето држење може да го исплаши мажот Рак и да го направи непријатно и последователно да се повлече. Затоа уживајте во секој момент и не прескокнувајте чекори. Ова ќе му покаже дека, покрај тоа што уживате во она што го правите, уживате и кога сте со него.

Но, да не брзате не значи да немате интензитет. Затоа целото внимание насочете го кон него и кон секој детал од моментот. Кога ќе го види вашето породување, на мажот Рак ќе му биде многу поудобно да се предаде на моментот. Дозволете си да имате душевна врска со него.

Како да НЕ придобиете маж Рак

Веројатно веќе имате добра идеја што да направите за да ги освоите вашите Човек од рак. Сепак, исто така е многу важно да знаете што не треба да правите. Постојат некои грешки кои можат да ја саботираат вашата врска со мажот Рак и затоа треба да ги избегнувате. Затоа, дознајте сè за нив подолу!

Прескокнувањето чекори

Премногу жед за тенџере може да го исплаши човекот Рак, кој се плаши од ранливост итреба да се чувствувате безбедно за да воспоставите подлабока врска. Така, кога мажот Рак е исплашен, тој има тенденција да се повлече во својата школка и да се затвори.

На тој начин, треба да одите полека. Уживајте во секој чекор од освојувањето и не брзајте да ја достигнете целта. Нормално е дека е потребно време или одвреме-навреме се враќате во некоја куќа. Само почитувајте го неговото време и тој дефинитивно ќе го препознае и цени вашето трпение и подготвеност. Плус, кога ќе се отворат, ќе направат поента да ве наградат.

Спротивставување на вас

Мажите Ракови може да бидат особено тешки кога не се согласувате со нив. Овие тврдоглави Ракови мразат да бидат вкрстени и имаат тенденција да се повлекуваат кога тоа ќе се случи, бидејќи го чувствуваат тоа како личен напад.

Намерите зад ставовите на Раковите често се добри и алтруистички, а нивното вкрстување предизвикува чувствуваат дека овие намери се отфрлаат или омаловажуваат. Затоа, чувството на ова може да биде поразително за мажот Рак.

На тој начин, не мора да го следите апсолутно во сè, но кога не се согласувате со него, искажете го тоа на најљубезен можен начин, секогаш сеќавајќи се да потврди како се чувствува мажот Рак. На овој начин го спречувате да се затвори.

Зборувајќи за своите грешки

Тајно несигурни, мажите Ракови не реагираат добро кога некој ќе им ги посочи грешките. Тоаја засилува оваа природна несигурност и тие можат да станат дефанзивни бидејќи чувствуваат дека не се прифатени. Исто така, тие имаат тенденција да држат лутина. Значи, можно е никогаш да не го заборават тоа, па дури и да ви укажат на грешките што сте ги посочиле кај вас, доколку ги забележат истите постапки кај вас.

Меѓутоа, тоа не значи дека треба да се преправате дека никогаш не греши. Ако суптилно и љубезно му посочите каде може да се подобри, Ракот најверојатно ќе го прифати она што го кажувате. Вашите шанси се уште поголеми ако покажете дека го сакате најдоброто од него и мирно изразите дека одредени ставови ве повредуваат. Како што мажите Ракови мразат да бидат повредени, мажите Ракови не сакаат да ве повредат.

Сомнеж во интуицијата на мажите Ракови

Ако ја знаете приказната дека кога мајката зборува, тоа се случува, знајте дека знакот Рак е најмајчинскиот во зодијакот (дури и кога станува збор за маж) и тоа важи и за него.

Правило на месечината, овој знак има многу чувствителна чувствителност и е способен за фаќање и предвидување ситуации кои другите не можеле. Затоа, никогаш не ја потценувајте интуицијата на мажот Рак. Таа има тенденција да биде точна, па затоа е тешко да го измамите и добро е да го слушате ако се обиде да ве предупреди за нешто.

Исто така, потценувањето на оваа способност на мажот Рак може да го натера да се чувствува потценет како цело. Како и другите карактеристикиважно е да покажете прифаќање на оваа карактеристика, за тој да се чувствува удобно.

Дали е тешка задача да се освои маж Рак?

За да ја освоите љубовта на мажот Рак, пред сè, да ја освоите неговата доверба, бидејќи тој треба да биде сигурен дека може да биде ранлив со вас. Затоа, освојувањето на Рак може да изгледа како долга и сложена задача.

Но, тајната овде е да уживате во секоја фаза од ова освојување, без да дозволите нетрпеливоста да завладее. Постепено, ова афективно патување ќе станува сè попријатно и сигурно ќе уживате да се придружите на избраната група на луѓе кои длабоко познаваат маж Рак.

Не заборавајте дека Раковите се одлични љубовни партнери и дека секако вашите напорот за оваа врска да се развие и да се разработи ќе биде многу исплатлив!

нивната лушпа од рак.

Луѓето од овој знак често лесно плачат (било од тага или од среќа) и имаат многу силна врска со минатото. Тие не ги преболуваат лесно настаните што се случиле и можат да бидат многу носталгични, па дури и злобни. Но, со правилен начин на добредојде и справување со вашиот Рак, можете да го извлечете најдоброто од таа емоција.

Тој лесно го менува своето расположение

Човекот Рак има многу чувствителна чувствителност и има тенденција да бидат многу погодени од се што се случува. Ова може да предизвика ненадејни промени во расположението, кои честопати изгледаат како да немаат објаснување. Но, навистина, секогаш постои причина.

Кога причината за промената на расположението е очигледна, таа може да изгледа мала за оние околу вас - премногу мала за да предизвика таква реакција. Ова ги тера многу луѓе да мислат дека мажот Рак е драматичен, што за него е огромна неправда, бидејќи не ја преувеличува својата реакција, туку само реагира според тоа како се чувствува.

Човекот Рак е тој романтичен

Бидејќи е сентиментален, човекот Рак лесно се заљубува. Тој, исто така, има тенденција да биде традиционален и претпочита долги и стабилни врски отколку брзи и површни ангажмани. Тој е тип на маж кој сонува да има голема љубов и да изгради семејство со таа личност.Романтичен филм. Ќе ужива во повеќе традиционални средби, како што е типичната вечера со свеќи и разгалување на саканата личност со класични романтични гестови. На овој начин, Раковите целосно се посветуваат на своите партнери и го очекуваат истото за возврат.

Се плашат да не страдаат и да не бидат повредени

И покрај тоа што лесно се заљубува, мажот Рак не дава во лесно. Запомнете ја лушпата на ракот: за Ракот да дозволи да биде ранлив и да покаже што има под неговата обвивка, треба да се чувствува многу безбедно околу вас.

Оклопот е заштита: некој што чувствува сè толку интензивно, кога ќе добиете повреден, ја чувствувате болката многу поинтензивно од другите луѓе. Бидејќи е некој толку закотвен во минатото, тешко му е да се ослободи од повредените чувства. Така, природно е мажот Рак да се труди да се заштити и важно е да го почитува својот простор и да го пречека на најдобар можен начин, кога ќе се отвори.

Мажот Рак е лојален

Еднаш Ако ја освоите довербата и љубовта на мажот Рак, бидете сигурни дека имате партнер покрај себе за сите часови. Ракот многу ги цени луѓето со кои се поврзува и е подготвен да направи практично сè за нивната благосостојба. Тој ги брани своите најблиски заби и нокти и секогаш ќе биде подготвен да го позајми рамо кога треба да испуштите вентилација.

Исто така, Раковите не се склони конизневерувајте ги вашите љубовни партнери. Штом овој домородец ќе поверува дека ја нашол љубовта на својот живот, ќе се потруди да ја зачува таа врска. Мажот Рак не е тип кој гледа проблем во тоа да го помине целиот свој живот да и се посвети на истата личност.

Како да го победите мажот Рак

Романтичен и лојален, Ракот човекот е одличен кандидат за романтична инволвираност. Значи, сега кога разбравте како функционира, ајде да дојдеме до главната работа: како да го победиме човекот Рак. Видете повеќе подолу!

Бидете повеќе „семејна“ личност

Меѓу сите знаци на зодијакот, знакот Рак е најповрзан со семејството. Често се опишуваат како мајчински – без разлика на полот – Раковите знаат како да се грижат за своите сакани како никој друг и сакаат да бидат таму каде што се чувствуваат како дома.

Истите карактеристики ги бараат кај нивните љубовни партнери, бидејќи треба да имаат некој покрај себе со кој ќе можат да го формираат семејството што толку го посакуваат. Затоа, кога разговарате со Ракот, зборувајте за вашето семејство и поставувајте прашања за нивното.

Разговарајте за вашиот роден град, ако веќе не сте таму - тие сакаат носталгичен разговор - и исто така разговарајте за вашите соништа за иднината дома, како што ќе биде воодушевен. Доведете го поблиску до вашето семејство и потрудете се да се зближите со неговото, особено со неговата мајка ако сè уште ја има околу неа, како што често прават мажите Ракови.силна врска со нивните мајки.

Прифатете го нивниот начин на постоење

За да го освоите мажот Рак, покажете дека размислувате поинаку и тој ќе ве види со други очи. Потврдете го она што го чувствува и направете го да се чувствува добредојдено. Ова ќе го направи сè поудобно и ќе си дозволи да биде ранлив околу вас.

Започнете со него во носталгичните разговори што ги иницира. Исто така, прашајте за неговото минато и изнесете го вашето, покажувајќи дека ја разбирате важноста на спомените за него. Ова ќе го натера човекот Рак да сака да создава убави спомени со вас.

Направете го првиот состанок совршен

Бидејќи човекот Рак сака да ужива во спомените, направете го вашиот прв состанок незаборавен. навистина незаборавен . Тоа не мора да биде нешто големо (иако тоа може да функционира), тоа само треба да биде нешто што предизвикува емоции.

Значи, ако знаете некое место што е многу посебно за него, обидете се да запросите да те сретне или на таа локација, или да ја однесеш на некое посебно место за тебе. Овој став ќе покаже дека си дозволувате да бидете ранливи со него, што ќе го направи Ракот попријатно со вас.

Дајте комплименти

Раковите имаат многу несигурности и добар начин да се изразат. Борбата против ова е со пофалби. Но, тие се многу интуитивни, затоа секогаш давајте искрени комплименти. ако мажотРакот фаќа лага, тоа може да ја поткопа неговата доверба во вас. Потоа, забележете ги точките што навистина ги цените и кажете му.

На тој начин, пофалете го неговиот изглед, неговите ставови, неговиот начин, начинот на кој се однесува со луѓето и многу повеќе. Покажете дека го забележувате и натерате да се чувствува ценет. Ова ќе направи тој да се чувствува многу близок со вас и да ужива во вашето друштво се повеќе и повеќе.

Покажете сочувство

Можете да бидете леснотијата што му треба на Ракот кога е нерасположен хумор. Насмевнете му се многу и покажете му дека, иако го цените она што го чувствувате, знаете како да ги направите ситуациите полесни и поедноставни. Покажете дека уживате да бидете со мажот Рак и тој ќе сака да ви покаже дека тоа е возвратно.

Однесувајте се кон него добро и однесувајте се добро со другите луѓе исто така: поздравете ги и покажете учтивост. Ова е нешто што сите го ценат, но за Ракот тоа е фундаментално. Убавата личност прави другите да се чувствуваат удобно покрај него, што многу им смета на Раковите.

Бидете традиционални

Како што Раковите се врзани за минатото, тие се приврзани за традициите. Затоа, секогаш кога се сомневате, одлучете се за покласичниот. На пример, кога ќе излезете заедно, тој повеќе ќе претпочита романтичен пикник наместо возбудливо планинарење или класична вечера под свеќи наместо ноќно излегување.караоке.

Покрај тоа, Раковите не ги сакаат обичните врски, површни вмешаности или ненадејни и преголеми страсти, без разлика колку интензивно сакаат. Сакаат добра старомодна романса: средба со некого, полека заљубување и градење живот со таа личност. Затоа, покажете му дека тоа е она што го сакате.

Како да го освоите повредениот Рак

Кога ќе се соочат со повредени чувства, Раковите можат целосно да се сокријат во својата школка, а понекогаш и тоа изгледа дека никогаш нема да излезе. Но, смирете се, бидејќи можно е да го поправите ова и да му покажете дека може да ви верува. Научете како подолу!

Препознајте ги грешките

Ако сте згрешиле со маж Рак, првиот чекор е да ја препознаете. Покажете му дека знаете каде сте згрешиле, дека се каете и дека сте целосно подготвени да ги поправите вашите грешки. Охрабрете го да изрази како се чувствува и потврдете ги неговите чувства со тоа што ќе покажете дека сфаќате колку неговите постапки влијаеле врз него.

За да разбере дека заслужувате повторно да бидете дел од неговиот живот, Ракот треба да види дека вие се личност спремна да ги препознае и поправи сопствените грешки и која ќе се труди повеќе да не ве повреди. Само човек кој знае за погрешните постапки што ги направил може да ги избегне во иднина.

Дајте му го потребното време

Мажите Ракови имаат многу тешко временадминат настани. Поради оваа причина, тие можат да бидат злобни, а ако сте повредиле еден од нив, можно е тој да ја преживува таа болка повторно и повторно, некое време.

Затоа, бидете спремни да ја надоместите неговата грешки, но не го притискајте за да побрза повторно да ви посака добредојде. Присилувањето на шипката може да го натера да се затвори уште повеќе и може да му ја отежне мисијата. Само бидете трпеливи и почитувајте го неговото време.

Постои една африканска поговорка која вели „ракот се крие за да помине водата“. Значи, ако Ракот сè уште бега од вас, тоа е затоа што раната е сè уште отворена. Дајте му простор да елаборира што се случило.

Покажете му дека Ракот ви е важен

Искажете му колку ви е важен човекот Рак и колку ја сакате неговата благосостојба и дека тој значеше никаква штета. Грижејќи се да не го нападнете неговиот простор, повремено прашувајте го како се чувствува. Покажете му дека ви недостасува мажот Рак и дека навистина сакате да се вратите заедно.

Ако слушнете песна што ве потсетува на него или видите нешто на улица што ве потсетува на времето кога сте поминале заедно, кажи му за тоа. Носталгијата ќе го трогне и токму преку малите ситуации ќе сфати колку ви е важен.

Бидете упорни

Важно е да не го притискате мажот Рак, туку да бидетеупорни. Без да го брзате, постојано зајакнувајте дека сте тука кога тој ќе се чувствува подготвен да ве има во близина. Бидејќи има многу несигурности, на човекот Рак му треба многу доказ дека може да се отвори и неговата упорност ќе биде дополнителен доказ за тоа.

Разберете дека човекот Рак има свое време да се справи со она што го повредило и дека се плаши од повторно страдање, бидејќи уште еднаш се отвора. Но, штом ќе се уверите дека вашите намери се вистински, ракот ќе излезе од својата школка. Тогаш, кога тоа ќе се случи, чекањето ќе вреди.

Како да заведете маж Рак во кревет

Откако научивте толку многу за заведувањето на мажот Рак, дојде време Очекувано за некои. Многу е важно да знаете што да правите во кревет, бидејќи моментите на интимност се многу посебни за Ракот и можете да му ги направите незаборавни. Затоа, прочитајте понатаму и проверете како да го победите мажот Рак во кревет!

Покажете наклонетост

Знаете дека човекот Рак е романтичен, чувствителен и емотивен. Затоа, наклонетоста му значи многу и е нешто суштинско во поинтимните моменти. Затоа нежно допирајте го, кажете романтични работи и пофалете го. Покажете му дека овој момент е исто така посебен за вас и оставете го да ја почувствува вашата наклонетост.

Можете да го држите за рака, да го прегрнете, да го бакнете неговото лице, да го галите

Како експерт во областа на соништата, духовноста и езотеризмот, посветен сум да им помагам на другите да го најдат значењето во нивните соништа. Соништата се моќна алатка за разбирање на нашите потсвесни умови и можат да понудат вредни сознанија за нашиот секојдневен живот. Моето патување во светот на соништата и духовноста започна пред повеќе од 20 години, и оттогаш интензивно студирав на овие области. Јас сум страстен да го споделам моето знаење со другите и да им помагам да се поврзат со нивното духовно јас.